If you are what you eat.. I’m awfully sweet.
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Het beste voor bakkers

Bakken is eigenlijk nooit ‘uit’ geweest want iedereen heeft in zijn of haar familie wel een favoriet taart-recept. Toch is bakken nu meer ‘in’ dan ooit en met de juiste producten van goede kwaliteit kan iedereen het!

Natuurlijk hebben we niet alles want daar zouden we alleen al een winkel mee kunnen vullen. Maar we hebben wel veel, juist de wat meer bijzondere "hardware" en proberen ook steeds nieuwe items te vinden.

 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Lekker professioneel

Natuurlijk is een hulpmiddel hier en daar erg handig. Zo doen de échte bakkers dat ook en maak je letterlijk in een handomdraai een ingewikkeld uitziend dessert of toetje. Wist je dat de slagroom in een ISI sifon 10 dagen houdbaar is in de koelkast? En dat wij wegwerp-spuitzakken van One Way hebben die ze ook bij Heel Holland bakt gebruiken? Kijk dat is lekker professioneel. En daarom hebben wij het bij Van den Hurk.

 
08192017 Wartmann fotografie keukenmachines -19.jpg

Electrische krachtpatsers

Waarschijnlijk op nummer 1 van het verlanglijstje van elke thuisbakker die er nog geen heeft.... een keukenmachine. Zo'n mixer die niet alleen prachtig op het aanrecht staat, maar ook een echt werkpaard die z’n hand niet omdraait voor een flink beslag of brooddeeg. Van den Hurk is dan ook troste dealer van een aantal fijne merken.