No one is born a great cook. One learns by doing.
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Koks

Bij Van den Hurk hebben we een prachtige selectie kookboeken van de grote chefs der aarde. Maar ook rijzende sterren en wat onbekendere chefs krijgen bij ons een plek MITS wij er geïnspireerd door worden of er iets nieuws van leren. Zo is Pascalle Naessens niet bepaald een wereldberoemde chef, maar haar boeken zijn fantastisch en zorgen ervoor dat je drie keer per week courgette kunt serveren zonder dat het gaat vervelen!

 
boek3.jpg

Technieken

Sommige kooktechnieken moet je echt even leren. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld het handboek snijtechnieken. Goed geleerd is goed gedaan!

 
boek2.jpg

Ingrediënten

Weet je ook niet altijd wat je met die seizoensgroenten aan moet? Of dat koken van kop tot staart.. da's nog niet zo eenvoudig.. Met de kookboeken bij Van den Hurk die speciaal gebaseerd zijn op ingrediënten zoals groenten, vlees, vis, pasta etc. krijg je geheid inspiratie en nieuwe ideeën.