If you can’t stand the heat, get out of the kitchen.
— Harry S. Truman
 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Koken

Of je nu een complete pannenset, alleen een steelpan of een speciale sauspan zoekt, bij Van den Hurk heb je een ruime keuze. Een pan met een glazen deksel of helemaal roestvrijstaal. Een glanzende pan of toch liever gesatineerd. Wil je een strak uiterlijk voor je pannenset of val je op Italiaanse rondingen? Een goed gekozen pan is onmisbaar in je keuken.

 
braden.jpg

Braden & stoven

Lekker langzaam stoven, de keuken laten vullen met heerlijke geuren van hachee of hazenpeper en een kruidig tajine gerecht... of lekker en makkelijk een eitje bakken?

 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Messen en tools

Goed gereedschap is het halve werk en dat is zeker waar voor keukenmessen. Ook bij het onderhoud van jouw messen kunnen wij je adviseren. Én wij zijn dol op de meest handige hulpjes voor in de keuken; dat scheelt een hoop werk! En wat we niet hebben bestellen we graag voor je.

 
barbacoa-19_3083-1250px.jpg

Buiten koken

Binnen koken is voor velen de normaalste zaak van de wereld. Buiten koken klinkt alweer een stuk avontuurlijker, vooral in de winter. Bij Van den Hurk hebben we twee merken barbecues in het assortiment waarmee buiten koken een ware culinaire uitdaging wordt.