It’s simple. Great ingrediënts make great food.
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Olie en azijn

In het ‘lekker’ assortiment van Van den Hurk kom je niet zomaar terecht. Wij willen er zeker van zijn dat het om niet alledaagse smaken gaat die puur en authentiek zijn. Dat die producten geproduceerd zijn op ambachtelijke of juist heel innovatieve wijze om de beste kwaliteit te garanderen. Houd je van een peperige olie of een frisse olie met een grassig mondgevoel? Kom gerust proeven van onze oliën uit Lucca, Toscane of Sicilië. Een greep uit ons assortiment azijnen: Framboos, balsamico-witte truffel, Tomaat-basilicum, mango en vijgen-dadel.. We moeten je wel waarschuwen...sommige smaken zijn écht verslavend lekker.

 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Koffie en thee

Wij hebben twee heerlijke koffieblends uitgekozen en aan ons assortiment toegevoegd. Proef maar of je kiest voor de iets mildere Luna of de wat pittigere Espresso originale. Voor het Van den Hurk theeassortiment zul je iets meer tijd uit moeten trekken. Je kunt uit zoveel smaken kiezen, van onze goede-nachtrust-thee tot de heerlijk zoete Toetanchamonblend... kom ruiken, kom proeven. Er zit zeker een smaak bij die jij lekker vindt.

 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Lekker en lekker gemakkelijk

Sauzen, ketchups, dressings, olie, mosterd en nog veel meer zonder toevoegingen, puur en lekker. Van den Hurk selecteert op kwaliteit en smaak, en soms hoeft het niet moeilijk te zijn. En de Country Ketchup die je hiernaast afgebeeld ziet...oef die is echt héél erg lekker. Kneed een paar lepels door je gehaktballen of hamburgers en je wil nooit meer een andere.