Mezze's uit de Arabische en Israëlische keuken
Oct
25
11:00 AM11:00

Mezze's uit de Arabische en Israëlische keuken

Nuray neemt je mee op reis door de Arabische en Israëlische keuken. Ze kan je alles vertellen over de smaken en ingrediënten die deze keukens zo bijzonder maken. Mezze’s zijn koude of warme kleine gerechtjes.

Workshop 1 11 uur - 13 uur

Er staat tulum kaas, ajvar dip en arabisch brood voor je klaar om te proeven

Je maakt in deze workshop:
Pacanga, borek filodeeg gevuld met pasfirma (pekelvlees), kaas en groenten
Techina, groene tahini mezze/dipsaus
Chirchi, pompoen met zoete aardappel mezze

Als afscheid ontvang je sahlep (drankje)

Workshop 2 14.30 uur - 17.00 uur

Er staat tulum kaas, ajvar dip en arabisch brood voor je klaar om te proeven

Je maakt in deze workshop:
Kibbeh bi souniyeh, hartige taart met kruidig gehakt
Haydari, hangop van yoghurt en kaas
Ezme, pitine kebap dip saus

Als afscheid eet je samen nog een revani (dessertje)

Workshop 1 kost 19,95 per persoon en workshop 2 kost 22,50 per persoon. Je schrijft je in via info@vandenhurkeersel.nl of belt naar 0497-512341. Je inschrijving is definitief na contante betaling vooraf.

Kibbeh bi souniyeh

Kibbeh bi souniyeh

View Event →
Mini workshop snijtechniek
Nov
2
10:30 AM10:30

Mini workshop snijtechniek

Iedereen kan snijden als een professional als je maar de juiste tips en trucs geleerd krijgt. Dat is precies wat de kok van Zwilling vandaag komt uitleggen. Er kunnen 6 cursisten per tijdstip deelnemen. De prijs is 15 Euro en bij aanschaf van een mes of snij/slijp accessoire van minimaal 50 Euro krijg je alleen op deze dag 10 Euro korting.

Je kunt inschrijven voor de volgende tijdstippen:

10.30-11.30 uur basistechniek
12.00-13.00 uur basistechniek
13.30-14.30 uur basistechniek
15.00-16.00 uur basistechniek

Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop, uiterlijk 2 weken voor aanvang.

 

View Event →
Bakken in roestvrijstaal
Dec
15
1:00 PM13:00

Bakken in roestvrijstaal

Er was eens een pan zonder anti-kleeflaag en bijna niemand wist meer hoe je daar nu in moet bakken...

Op zondag 15 december leert Maarten je hoe je met de juiste tips perfect bakt in een roestvrijstalen pan. Loop binnen, kijk, luister en proef hoe lekker het smaakt als je een mooi stuk vlees of groenten bakt in een pan van Demeyere.

View Event →

BBQ workshop op de keramische kamado =VOL
Jun
17
6:00 PM18:00

BBQ workshop op de keramische kamado =VOL

Ik heb zelf al een paar jaar kookles van Cees en niet alleen is hij een fantastische kok, hij is ook nog eens een behoorlijk fanatieke gebruiker van de kamado . Als lid van een bbq demonstratie team heeft hij de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan.
Cees komt samen met Patrick, zijn teamlid, een gastles bij ons verzorgen. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag maar is er ook ruimte voor het stellen van vragen aan deze twee pro’s.
De prijs van de workshop is 69,95 en is inclusief een tapas bij aanvang, de gerechten van de bbq en twee glazen wijn of bier. Het bedrag dient minimaal 2 weken vooraf contant bij ons betaald te zijn. Daarna is je inschrijving definitief.

Wat komt aan bod tijdens de workshop:

  • reserveren in de sous vide

  • Brood bakken op de BBQ( enkel uitleg)

  • Grillen

  • Glaceren met lak op de BBQ

  • Bereiden van aardappelen op de BBQ

  • Gebruik van de siphon

  • Garen op lage temp. van grote stukken vlees op de BBQ

  • Bakken van taart in de BBQ

Er is plaats voor 14 personen dus schrijf je snel in via info@vandenhurkeersel.nl of bel naar 0497-512341.

View Event →
Bamix demonstratie
May
18
11:00 AM11:00

Bamix demonstratie

Bamix…mag ik gewoon zeggen dat dit de aller, allerbeste staafmixer is? En dan eigenlijk nog veel meer dan een staafmixer, een echte alleskunner.

Zien doet geloven en daarom komt Bamix je zaterdag 18 mei alle fantastische eigenschappen van deze krachtpatser laten zien.

Loop dus even binnen en overtuig jezelf dat dit een onmisbaar hulpstuk in de keuken is.
Heb je al een Bamix, gefeliciteerd! Kom ook dan zeker even langs om nog wat nieuwe recepten of trucjes te leren.

De Bamix demonstratie is doorlopend van 11 uur tot 16 uur. Tot dan.

View Event →
Gastworkshop Sectie Claire, picknick gerechten
May
10
10:30 AM10:30

Gastworkshop Sectie Claire, picknick gerechten

Voorgaande gastlessen waren een groot succes dus voor de derde keer komt Kookstudio Sectie Claire bij ons een gastworkshop verzorgen. Ik ben al een tijdje fan van Claire, ze kookt volgens mijn motto; "minimale inspanning, maximaal resultaat"! Claire kookt met 12 kookliefhebbers kleine picknickgerechtjes die jullie daarna gezamenlijk nuttigen. Natuurlijk krijg je alle recepten mee om het thuis nog vaker na te kunnen maken. Uit ervaring weet ik dat de recepten van Claire zeker niet op een stapel in de hoek komen te liggen.

De workshop start om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. 

De prijs is 29,95 per persoon inclusief 4 gerechtjes, tafelwater en recepten.

Schrijf je snel in via info@vandenhurkeersel.nl of bel naar 0497-512341. Je inschrijving is definitief na betaling van het workshop bedrag.

Kun je niet op deze datum maar wil je meer weten over Sectie Claire kijk dan op www.sectieclaire.nl

 

 

View Event →
115 Jarig bestaan
Apr
22
9:30 AM09:30

115 Jarig bestaan

Op 22 maart 1904 is Van den Hurk opgericht, dit jaar vieren we dus ons 115 jarig bestaan. Natuurlijk vieren we dit met jullie, want zonder klanten zouden we er niet al een ruime eeuw zijn.

Je vindt gedurende vier weken elke week een iconisch product uit de winkel voor een kleine prijs. Daarnaast houden we van verrassingen dus ben je van harte welkom om die te komen ontdekken.

Om 4 generaties ‘powervrouwen’ te vieren hebben we een klein boekje gemaakt dat je bij ons kunt verkrijgen zolang de voorraad strekt.

View Event →
Thee & spijs proeverij
Apr
19
2:00 PM14:00

Thee & spijs proeverij

Maak op 19 april kennis met Linda, eigenaresse van de eerste Nederlandse theeplantage. Ik hou van regionale samenwerking en deze enthousiaste thee vakvrouw heeft haar eigen theeplantage in Soerendonk. Verder importeert ze thee waarvan ze de herkomst en smaak precies kent.

Tijdens deze thee en spijs workshop leer je in vogelvlucht over thee en de theeplant.
Als eerste proef je een witte sprankel-thee in champagneglas met een bijpassend hapje.
Vervolgens schenkt ze Chinese groene thee en een Japanse groene thee. Beide totaal verschillend en ook een mooie weerspiegeling van beide (eet)culturen. Bij de groene thee serveert ze een lekker jong kaasje. De romigheid van beide theeën gaat heel mooi samen met de frisse romige smaak van de kaas.
Na de twee lichte theeën stap je over op een donkere oolong thee waarbij een quiche heel erg lekker is en we sluiten af met een zwarte thee met chocolade.

Wil je meer weten over de theeplantage en de liefde van Linda voor thee kijk dan hier op haar website.

De proeverij duurt 1,5 uur en start om 14 uur.

De prijs van deze thee en spijs proeverij is 14,95 per persoon.

Inschrijven kan via 0497-512341 of mail naar info@vandenhurkeersel.nl. Je inschrijving is definitief na vooruit betaling.

Linda_1b-1.jpg

Proef met Linda

eigenaar van theeplantage Het Zuyderblad

View Event →
Lekker Libanees
Apr
5
11:00 AM11:00

Lekker Libanees

Nuray neemt je mee op reis door de Libanese keuken. Ze kan je alles vertellen over de smaken en ingrediënten die deze keuken zo bijzonder maken.

Workshop 1 11 uur - 13 uur NOG 4 PLAATSEN BESCHIKBAAR

Je maakt in deze workshop:
Filorolletjes met vlees
tahinisaus
tabbouhleh, salade van bulgur en verse kruiden
labne, dikke yoghurt met kruiden

Workshop 2 14.30 uur - 16.30 uur VOLGEBOEKT

Je maakt in deze workshop:
Muhammara, vegetarische paprika en noten mezze/dip
labne, dikke yoghurt met kruiden
fattoush salade, frisse kruidige salade met gebakken arabisch brood

De workshops kosten beiden 19,95 per persoon. Je schrijft je in via info@vandenhurkeersel.nl of belt naar 0497-512341. Je inschrijving is definitief na betaling vooraf.

LABNE.jpg
View Event →
Maroeska komt koken
Mar
23
1:00 PM13:00

Maroeska komt koken

Maroeska Metz, de meest spraakmakende deelnemer en finalist van 'Heel Holland Bakt' en auteur van het fraaie kookboek 'Hoe Dan?!' komt zaterdag 23 maart naar onze kookwinkel. Ter gelegenheid van het 115-jarig jubileum geeft Maroeska een uitgebreide kookdemonstratie, waarbij ze haar keukengeheimen deelt, laat zien hoe je thuis de heerlijkste gerechten maakt en signeert haar kookboek ‘Hoe Dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz’.  

De kunstenares, bekend van haar meubelontwerpen, kroonluchters en juwelen, verrast met haar kookboek 'Hoe Dan?!' de liefhebbers van koken, bakken en lekker eten met 120 gerechten die bovendien allemaal voorzien zijn van een filmpje. Door met je smartphone de code onder de recepten te scannen, geeft Maroeska je letterlijk een kijkje in haar keuken en neemt je mee naar de oorsprong van sommige recepten, tot in Italië aan toe. Alle gerechten zijn door haar gefotografeerd als moderne stillevens. 

Haar kookboek Hoe Dan?! kreeg lovende kritieken, was genomineerd voor beste kookboek van het Jaar en is op dit moment in de race voor de titel ‘Best Verzorgde Boek’ van Nederland. Maroeska Metz vertelt op 23 maart bij ons over de totstandkoming van haar kookboek, ze demonstreert haar favoriete keukenmachines, maakt voor de bezoekers lekkere hapjes en vertelt ook over haar deelname aan 'Heel Holland Bakt'. Maroeska is zaterdag 23 maart bij ons te gast van 13.00 tot 15.00 uur. 


View Event →
Bunzlau Castle en Flora Castle event
Mar
22
1:00 PM13:00

Bunzlau Castle en Flora Castle event

Op vrijdag 22 maart is het 115 jaar geleden dat ons bedrijf is opgericht.
Dit vieren we graag met jullie uiteraard. Je bent op deze dag van harte welkom tijdens onze speciale Bunzlau Castle en Flora Castle dag.
We trakteren op iets lekkers, houd je van hartig of zoet?

Koop je op deze dag een mok van deze merken dan zet Petra van Clemens Bloem er als cadeau mooie voorjaarsbolletjes in.

Je bent uiteraard de hele dag welkom. Petra van Clemens Bloem is er van 13 tot 16 uur.

View Event →
Stephanie laat je proeven...
Mar
22
1:00 PM13:00

Stephanie laat je proeven...

Stephanie is net als ik een ontzettende liefhebber van lekker eten. Dus toen zij bij mij in de winkel haar delicatessen uit Frankrijk kwam laten proeven was ik meteen verkocht. Gewoon alles wat zij uit haar thuisland naar Nederland haalt is lekker. Aan ons de taak om een paar “must-have” producten te kiezen voor ons assortiment.

Jullie kunnen mij daarbij helpen. Tijdens ons feest weekend komt Stephanie op vrijdag naar de winkel en kun je alles bij haar proeven. Zo horen wij wat jullie lekker vinden en kunnen we daarna makkelijker een keuze maken.

Ik zie jullie heel graag bij de proeverij, a bientôt !

banner paint.jpg
View Event →
Mini workshop snijtechniek
Feb
2
10:30 AM10:30

Mini workshop snijtechniek

Iedereen kan snijden als een professional als je maar de juiste tips en trucs geleerd krijgt. Dat is precies wat de kok van Zwilling vandaag komt uitleggen. Er kunnen 6 cursisten per tijdstip deelnemen. De prijs is 15 Euro en bij aanschaf van een mes of snij/slijp accessoire van minimaal 50 Euro krijg je alleen op deze dag 10 Euro korting.

Je kunt inschrijven voor de volgende tijdstippen:

10.30-11.30 uur basistechniek = VOLGEBOEKT
12.00-13.00 uur basistechniek = VOLGEBOEKT
13.30-14.30 uur basistechniek = VOLGEBOEKT
15.00-16.00 uur speciale techniek, fileren en ontbenen —> nog 2 beschikbare plaatsen

Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop, uiterlijk 2 weken voor aanvang.

 

View Event →
Italiaanse lunch met Stefania
Jan
27
2:00 PM14:00

Italiaanse lunch met Stefania

Zie je het al voor je, het is zondagmiddag…een lange feestelijk gedekte tafel vol met gezellige mensen en heerlijk Italiaans eten.
Op zondag 27 januari kun jij hier bij zijn. De Italiaanse Stefania kookt bij ons een heerlijke 3 gangen lunch en het enige dat je hoeft te doen is aanschuiven. Uiteraard krijg je van ons de recepten en je hebt de gelegenheid om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen want Stefania kookt en jullie eten…in de winkel.
De prijs van de lunch is 59,95 en dat is inclusief 3 wijnen passend bij de gerechten.

Wil jij hier bij zijn schrijf je dan in via info@vandenhurkeersel.nl of bel naar 0497-512341. Je inschrijving is definitief na betaling.

View Event →
Italiaanse workshops
Jan
26
10:00 AM10:00

Italiaanse workshops

Op deze zaterdag hebben we 4 mini-workshops gepland die elk 1 uur duren. Per workshop kunnen 12 kookliefhebbers deelnemen. De prijs is 19,95 Euro per persoon inclusief recepten, tafelwater en natuurlijk geniet je van het gerecht. Inschrijven kan via mail info@vandenhurkeersel.nl of bellen naar 0497-512341. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag.

10.00 - 11.00 workshop 3 verschillende soorten pesto

12.00 - 13.00 workshop pasta maken met een saus = volgeboekt

14.00 - 15.00 workshop bruschetta’s maken = volgeboekt

16.00 - 17.00 workshop pasta maken met een saus = volgeboekt

N.b. wijzigingen in de gerechten zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid in het seizoen

View Event →
Italiaanse workshops
Jan
25
11:00 AM11:00

Italiaanse workshops

Op deze vrijdag hebben we 3 workshops gepland die elk 2 uur duren. Per workshop kunnen 12 kookliefhebbers deelnemen. De prijs is 35 Euro per persoon inclusief recepten, tafelwater en natuurlijk geniet je van de gerechten. Inschrijven kan via mail info@vandenhurkeersel.nl of bellen naar 0497-512341. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag.

11.00 - 13.00 groenten op Italiaanse wijze en risotto

14.00 - 16.00 Ravioli en gegratineerde venkel = VOLGEBOEKT

17.00 - 19.00 Fettuccine met pesto en tiramisu = VOLGEBOEKT

N.b. wijzigingen in de gerechten zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid in het seizoen

View Event →
Italiaanse dagen
Jan
25
to Jan 27

Italiaanse dagen

De Italiaanse Stefania komt eindelijk weer bij ons koken. Stefania heeft een kookschool in de buurt van Greve in Chianti, Toscane. Ze heeft leren koken van haar oma’s en met eenvoudige maar goede ingrediënten weet zij mijn smaakpapillen keer op keer te betoveren. Wil jij ook met haar koken of gewoon gezellig mee-eten. Bekijk het programma en schrijf in voor de 2- uur workshops, de mini-workshops of lunch lekker mee aan een lange tafel in de winkel. Zie de agenda per datum en tot in januari.

Ciao!

View Event →
Signeersessie Treat & Cheat
Dec
23
2:00 PM14:00

Signeersessie Treat & Cheat

Kiki en Marie-José hebben samen een geweldig kookboek gemaakt. Het is een te gekke combinatie van seizoensgerechten die je makkelijk kunt voorbereiden, tips hoe je de tafel kunt stylen én een paar gerechten waar je een beetje mee kunt “cheaten”. De dames zijn er tussen 14 uur en 16 uur en vertellen graag waarom dit kookboek niet mag ontbreken onder de kerstboom.

View Event →
Patissier Tom van Woerkum bij Van den Hurk
Dec
15
2:00 PM14:00

Patissier Tom van Woerkum bij Van den Hurk

Tom van Woerkum is een bevlogen patissier die de mooiste creaties maakt. Hij heeft onlangs meegewerkt aan het boek ‘Dessert’ van Roger van Damme. In dit boek vind je desserts en creaties die je op je bord krijgt in een sterren restaurant. Stap voor stap uitgewerkt en een uitdaging voor de gevorderde hobbykok. Kom je naar Tom luisteren en proeven? Ik kan je nu alvast beloven dat het water je in de mond loopt bij het inkijken van dit prachtige boek.

Het boek is die dag bij ons verkrijgbaar en wij maken er desgewenst een prachtig kerstcadeau van.

Wil je meer weten over Tom, kijk dan alvast op www.tomvanwoerkum.nl

View Event →
Bakken in roestvrijstaal
Dec
8
10:00 AM10:00

Bakken in roestvrijstaal

Er was eens een pan zonder anti-kleeflaag en bijna niemand wist meer hoe je daar nu in moet bakken...

Op zaterdag 8 december leert Maarten je hoe je met de juiste tips perfect bakt in een roestvrijstalen pan. Loop binnen, kijk, luister en proef hoe lekker het smaakt als je een mooi stuk vlees of groenten bakt in een pan van Demeyere.

View Event →
Neolea olijfolie tasting
Dec
2
1:00 PM13:00

Neolea olijfolie tasting

Op deze koopzondag komt Jokelien van Neolea een “tasting” houden. Kom lekker proeven en meteen je laatste Sinterklaas inkopen doen.

Neolea is een olijfolie die in een prachtige fles zit maar bovenal geweldig lekker is. Bart de oprichter van Neolea vertelt het altijd als volgt;

Ons verhaal begon toen ik voor het eerst de 100% verse en pure olijfolie proefde in de winter van 2012. Ik was op slag verliefd op de smaak en het process maar vroeg me ook af wat ik dan al die jaren in Nederland gegeten had want dit smaakte beter, véél beter! Al gauw werd het me duidelijk dat dit prachtige pure product vermengd werd met olijfolie van andere oogstjaren en zelfs landen. Weinig tot geen smaak, geen gezonde eigenschappen en al helemaal geen inspiratie. 

Neolea staat voor 100% verse en pure pure olijfolie en dan wel écht Extra Vergine Olijfolie. Dit betekent o.a. een extreem lage zuurtegraad van zo’n 0.2, alleen 100% olijf eigen geuren en smaken en een mooie balans tussen fruitigheid, bitterheid en pittigheid waarbij de laatste twee naast balans in smaak, ook nog eens voor zorgen dat Neolea extreem gezond is! Neolea wordt geëxtraheerd uit Koroneiki olijven in de regio Manesi.

Olijfolie opnieuw uitvinden

Onze faciliteiten zijn hypermodern wat er toe leidt dat het extractie-proces maar zo’n 10 minuten in beslag neemt tegenover zo’n 50 minuten bij andere olijfpersen. Dit is belangrijk want zo komt de olijfolie nauwelijks in contact met zuurstof en niet in contact met water waardoor we naast alle geur en smaak ook alle polyfenolen behouden blijven wat Neolea nu juist zo gezond maakt.

View Event →
Dots & Bites
Nov
30
10:00 AM10:00

Dots & Bites

In deze workshop combineren we een mini-workshop servies stippen met een workshop fingerfood maken. Chantal van Sjantietop gaat met 1 groep servies stippen en Britt maakt met de ander groep verschillende fingerfoodhapjes met een herfst tintje. Daarna wisselen we de groepen om.

De workshop kost 35 Euro en we starten om 10.00 uur. Rond 12.30 uur eindigt de workshop en neem je de schaaltjes mee naar huis èn heb je genoten van de lekkere zelfgemaakte fingerfoodhapjes. 

Inschrijven kan via mail naar info@vandenhurkeersel.nl of bel naar 0497512341. Je inschrijving is definitief na betaling. 

Dots & Bites liggend JPEG-3.jpeg
View Event →
Incredible India
Nov
23
11:00 AM11:00

Incredible India

Nuray Uzun Booij is dol op de Indiase keuken en laat je graag kennismaken in een mini-workshop met een aantal van haar lievelingsgerechten. Je kunt je voor 2 verschillende combinaties inschrijven.

Sessie 1 start om 11 uur en duurt tot 13 uur je maakt Pakora en Kikkererwtenbrood
Sessie 2 start om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur je maakt Curry en Pilav = VOLGEBOEKT

Nuray zorgt voor een lekker hapje bij binnenkomst en je krijgt uiteraard alle recepten mee.

Er kunnen per tijdstip 9 cursisten deelnemen. Inschrijven kan via info@vandenhurkeersel.nl of bel naar 0497-512341. De workshop kost per tijdstip 24,95 en je deelname is definitief na betaling.

View Event →
Magimix Foodprocessor en Powerblender demonstratie
Nov
17
11:00 AM11:00

Magimix Foodprocessor en Powerblender demonstratie

Kom vandaag kijken, proeven en je verbazen over de Magimix foodprocessor en Powerblender. Je kunt machines vergelijken tot je door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens 1 demonstratie weet je het…ik wil een Magimix.

Waar vind je dat nou nog, apparaten met 30 (!) jaar garantie. Bij Magimix vinden ze dat heel gewoon. Kom kijken naar de CookExpert en natuurlijk beantwoorden we ook je vragen over andere Magimix apparaten. 

Loop gewoon binnen tussen 11 en 16 uur en kom kijken, luisteren én proeven.

View Event →
Zotte Zaterdag
Nov
10
10:00 AM10:00

Zotte Zaterdag

Trek je snelste schoenen aan en vlieg vandaag op jouw favoriete aanbieding af. We hebben elk uur een knalaanbieding die écht maar een uur geldig is. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie of abonneer je op onze nieuwsbrief zodat je niets mist van deze geweldige zotte zaterdag.

Tot 10 november!

View Event →
Copy of Demonstratie Magimix CookExpert & Foodprocessor
Oct
20
11:00 AM11:00

Copy of Demonstratie Magimix CookExpert & Foodprocessor

Met de Cook Expert kun je naast de bekende keukenmachine-functies zoals snijden, hakken en mixen, óók stomen, bakken en koken. Zo maak je in een handomdraai de perfecte soep, hollandaisesaus of een heerlijk stoofgerecht als Boeuf Bourguignon!
Met het bijgeleverde kookboek en via de speciaal ontwikkelde app kan elke thuiskok, van beginner tot pro, zo aan de slag. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is zorgen voor de beste ingrediënten, het recept volgen en kiezen voor één van de twaalf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Zo kan jij lekker wat anders gaan doen, terwijl de Cook Expert voor je aan het werk is. Lekker koken was nog nooit zo eenvoudig!

Waar vind je dat nou nog, apparaten met 30 (!) jaar garantie. Bij Magimix vinden ze dat heel gewoon. Kom kijken naar de CookExpert en natuurlijk beantwoorden we ook je vragen over andere Magimix apparaten. 

Loop gewoon binnen tussen 11 en 16 uur en kom kijken, luisteren én proeven.

View Event →
Demonstratie Magimix CookExpert & Foodprocessor
Jul
7
11:00 AM11:00

Demonstratie Magimix CookExpert & Foodprocessor

Met de Cook Expert kun je naast de bekende keukenmachine-functies zoals snijden, hakken en mixen, óók stomen, bakken en koken. Zo maak je in een handomdraai de perfecte soep, hollandaisesaus of een heerlijk stoofgerecht als Boeuf Bourguignon!
Met het bijgeleverde kookboek en via de speciaal ontwikkelde app kan elke thuiskok, van beginner tot pro, zo aan de slag. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is zorgen voor de beste ingrediënten, het recept volgen en kiezen voor één van de twaalf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Zo kan jij lekker wat anders gaan doen, terwijl de Cook Expert voor je aan het werk is. Lekker koken was nog nooit zo eenvoudig!

Waar vind je dat nou nog, apparaten met 30 (!) jaar garantie. Bij Magimix vinden ze dat heel gewoon. Kom kijken naar de CookExpert en natuurlijk beantwoorden we ook je vragen over andere Magimix apparaten. 

Loop gewoon binnen tussen 11 en 16 uur en kom kijken, luisteren én proeven.

View Event →
Mini workshop snijtechniek
Jun
30
10:00 AM10:00

Mini workshop snijtechniek

Iedereen kan snijden als een professional als je maar de juiste tips en trucs geleerd krijgt. Dat is precies wat de kok van Zwilling vandaag komt uitleggen. Er kunnen 6 cursisten per tijdstip deelnemen. De prijs is 15 Euro en bij aanschaf van een mes of snij/slijp accessoire krijg je alleen op deze dag 10 Euro korting.

Je kunt inschrijven voor de volgende tijdstippen:

10.30-11.30 uur basistechniek = VOL
12.00-13.00 uur basistechniek = VOL
13.30-14.30 uur basistechniek = VOL
15.00-16.00 uur speciale techniek = VOL

 

View Event →
Workshop 6 gangen van de bbq.
Jun
4
6:00 PM18:00

Workshop 6 gangen van de bbq.

Wil jij culinair leren bbq-en? Cees is een bbq pro die je op deze avond de kneepjes van het vuur (en vooral het beheersen van de temperatuur) gaat bijbrengen. Er worden 6 gangen bereid en er kunnen 12 personen deelnemen. Je werkt in groepjes van 2 personen. Na de gedane arbeid kun je meekijken bij je collega koks en natuurlijk bij de kamado bbq nog wat extra kennis opdoen.

De prijs is 69,95 en dat is inclusief het diner, receptuur, tafelwater en 2 glazen wijn*. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@vandenhurkeersel.nl of te bellen met 0497-512341. Je deelname is pas definitief na contante betaling van het workshop bedrag.

View Event →
Demonstratie vacumeren & sous-vide
May
25
11:00 AM11:00

Demonstratie vacumeren & sous-vide

Wist je dat je voedsel tot wel 5x langer vers kan houden door een vacumeerapparaat te gebruiken? Wij gaan laten zien hoe je je koelkast en diepvries georganiseerd houdt. Zo ga je verspilling tegen en kun je je voordeel doen met verse seizoensaanbiedingen. Wil je weten hoe dit werkt dan loop je even binnen tijdens de vacumeer demonstratie. 

Wil je ook sous-vide gaan koken dan kun je niet zonder een vacumeermachine. Daarnaast is natuurlijk een sous-vide apparaat nodig. Vandaag zie je hoe de Roner sous-vide staaf werkt.

We laten je graag proeven op de grill hoe het smaakt als je iets sous-vide hebt gegaard.

View Event →
Workshop 6 gangen van de bbq! VOLGEBOEKT
May
22
6:00 PM18:00

Workshop 6 gangen van de bbq! VOLGEBOEKT

Wil jij culinair leren bbq-en? Cees is een bbq pro die je op deze avond de kneepjes van het vuur (en vooral het beheersen van de temperatuur) gaat bijbrengen. Er worden 6 gangen bereid en er kunnen 12 personen deelnemen. Je werkt in groepjes van 2 personen. Na de gedane arbeid kun je meekijken bij je collega koks en natuurlijk bij de kamado bbq nog wat extra kennis opdoen.

De prijs is 69,95 en dat is inclusief het diner, receptuur, tafelwater en 2 glazen wijn*. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@vandenhurkeersel.nl of te bellen met 0497-512341. Je deelname is pas definitief na contante betaling van het workshop bedrag.

View Event →
19 April Secretaressedag
Apr
19
8:30 AM08:30

19 April Secretaressedag

Op 19 april wil je natuurlijk de onmisbare krachten in je bedrijf in het zonnetje zetten. Samen met Clemens Bloem hebben wij 4 bijzondere combinaties samengesteld. Als je hieronder op de afbeelding klikt kun je ze allemaal bekijken. 
Vanaf vrijdag 13 april kun je deze ook "live" in Bladel ( Sniederspassage ) en bij ons in de winkel bekijken. 

Dus verras die gouden medewerker en plaats vandaag nog je bestelling. Wij zorgen ervoor dat ze op 19 april in de watten gelegd worden. Bestellingen kun je doorgeven via mail naar info@vandenhurkeersel.nl of info@clemensbloem.nl.

View Event →