Back to All Events

Patissier Tom van Woerkum bij Van den Hurk

  • Van den Hurk Dijk 3 5521 AW EERSEL (map)

Tom van Woerkum is een bevlogen patissier die de mooiste creaties maakt. Hij heeft onlangs meegewerkt aan het boek ‘Dessert’ van Roger van Damme. In dit boek vind je desserts en creaties die je op je bord krijgt in een sterren restaurant. Stap voor stap uitgewerkt en een uitdaging voor de gevorderde hobbykok. Kom je naar Tom luisteren en proeven? Ik kan je nu alvast beloven dat het water je in de mond loopt bij het inkijken van dit prachtige boek.

Het boek is die dag bij ons verkrijgbaar en wij maken er desgewenst een prachtig kerstcadeau van.

Wil je meer weten over Tom, kijk dan alvast op www.tomvanwoerkum.nl

Earlier Event: December 8
Bakken in roestvrijstaal
Later Event: December 16
Demonstratie Vacuvita