Back to All Events

Mini-workshop 'Saints & Sinners'

  • Van den Hurk 3 Dijk Eersel, NB, 5521 AW Netherlands (map)


Een gezonde salade met veel groente. Een donut met glazuur. Een verse shake met fruit. Glanzende risotto met veel Parmezaan. Aardbeien met slagroom. Het één wat beter voor je dan het ander, maar het is allemaal lekker. Het gaat om de BALANS. 

Tijdens deze mini-workshop ga je aan de slag met verschillende recepten. Gezond, maar ook...vooral lekker! Er is geen ‘goed’, er is geen ‘fout’, maar wel balans. We gebruiken verschillende kooktechnieken en keukenaccessoires . En ook verschillende keukenapparatuur, bijvoorbeeld de Magimix Cookexpert en de Bamix staafmixer. We trekken allerlei materiaal uit de kast, zodat je lekker kunt proberen.

Wanneer?: vrijdag 6 april (tijdens de Typisch Vrouwendag in Eersel)
Hoe laat?:  16.00 uur
Hoe lang duurt de workshop?: anderhalf uur
Wat zijn de kosten?: € 9,95

Voor deze workshop schrijf je je vooraf in, na betaling is je inschrijving definitief en krijg je een ‘entreebewijs’ voor de workshop. Inschrijven kan gewoon bij ons in de winkel of stuur een mail naar info@vandenhurkeersel.nl

Earlier Event: March 31
Bamix demonstratie
Later Event: April 6
Typisch Vrouwendag