Back to All Events

Workshop 6 gangen van de bbq! VOLGEBOEKT

  • Van den Hurk 3 Dijk Eersel, NB, 5521 AW Netherlands (map)

Wil jij culinair leren bbq-en? Cees is een bbq pro die je op deze avond de kneepjes van het vuur (en vooral het beheersen van de temperatuur) gaat bijbrengen. Er worden 6 gangen bereid en er kunnen 12 personen deelnemen. Je werkt in groepjes van 2 personen. Na de gedane arbeid kun je meekijken bij je collega koks en natuurlijk bij de kamado bbq nog wat extra kennis opdoen.

De prijs is 69,95 en dat is inclusief het diner, receptuur, tafelwater en 2 glazen wijn*. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@vandenhurkeersel.nl of te bellen met 0497-512341. Je deelname is pas definitief na contante betaling van het workshop bedrag.

Earlier Event: April 19
19 April Secretaressedag