Back to All Events

Abbey Lab & proeverij

  • Van den Hurk Dijk 3 5521 AW Netherlands (map)

Mooi van binnen én mooi van buiten. Die combinatie is toch echt de beste. Dus is het belangrijk dat je goede voeding tot je neemt maar ook jezelf verzorgt met goede producten.
Wij houden van lokale samenwerking en daarom komt Edith, oprichter van Abbey Lab op 26 oktober naar onze winkel.

Abbey Lab is een huidverzorging merk gemaakt van pure kruiden op de abdij in Postel. In het kruidenlabo wordt iedere dag gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van deze 100% natuurlijke producten. Geen enkele onnatuurlijke toevoeging komt voorbij de abdijpoorten. Dit is soms even wennen; de producten zijn beperkt houdbaar, hebben geen artificiële 'signature-geur' en ook voor de verpakking geldt, functie boven poeha. You'll love it. Kom het zelf ervaren.

Henriet maakt op deze dag kleine gerechtjes uit de boeken van Pascale Naessens. Ook zij gaat voor 100% natuurlijk. Geen gekke toevoegingen en haar laatste twee boeken bevatten recepten met steeds maar 4 ingrediënten.

Dus kom jezelf even verwennen bij ons. Edith en Henriet zijn er tussen 13 en 16 uur.

Later Event: November 2
Mini workshop snijtechniek