Back to All Events

Stonewall Kitchen proeverij

  • Van den Hurk Dijk 3 5521 AW Eersel (map)

Onze befaamde Country Ketchup van Stonewall Kitchen heeft al heel veel culinaire harten veroverd. Omdat de smaak van de producten van Stonewall Kitchen ongeëvenaard is (echt ALLES van hun is lekker) willen we dit uiteraard jullie ook laten ervaren. We hebben ons assortiment behoorlijk uitgebreid en de Nederlandse importeur neemt alle smaken mee om te laten proeven.

Stonewall kitchen, gestart in 1991 in Maine Amerika, maakte jams en verkocht deze op lokale boerenmarkten, festivals en food beurzen. De keuze voor goede ingrediënten, innovatieve recepten en smaken zorgde ervoor dat het assortiment groeide en groeide. Tegenwoordig worden hun producten op meer dan 6000 locates zowel in Amerika als daarbuiten verkocht.

We zien jullie graag op zaterdag 2 november.

Earlier Event: November 2
Mini workshop snijtechniek