Back to All Events

Maroeska komt koken

  • Van den Hurk Dijk 3 5521 AW Eersel (map)

Maroeska Metz, de meest spraakmakende deelnemer en finalist van 'Heel Holland Bakt' en auteur van het fraaie kookboek 'Hoe Dan?!' komt zaterdag 23 maart naar onze kookwinkel. Ter gelegenheid van het 115-jarig jubileum geeft Maroeska een uitgebreide kookdemonstratie, waarbij ze haar keukengeheimen deelt, laat zien hoe je thuis de heerlijkste gerechten maakt en signeert haar kookboek ‘Hoe Dan?! Favoriete recepten uit de 7 keukens van Maroeska Metz’.  

De kunstenares, bekend van haar meubelontwerpen, kroonluchters en juwelen, verrast met haar kookboek 'Hoe Dan?!' de liefhebbers van koken, bakken en lekker eten met 120 gerechten die bovendien allemaal voorzien zijn van een filmpje. Door met je smartphone de code onder de recepten te scannen, geeft Maroeska je letterlijk een kijkje in haar keuken en neemt je mee naar de oorsprong van sommige recepten, tot in Italië aan toe. Alle gerechten zijn door haar gefotografeerd als moderne stillevens. 

Haar kookboek Hoe Dan?! kreeg lovende kritieken, was genomineerd voor beste kookboek van het Jaar en is op dit moment in de race voor de titel ‘Best Verzorgde Boek’ van Nederland. Maroeska Metz vertelt op 23 maart bij ons over de totstandkoming van haar kookboek, ze demonstreert haar favoriete keukenmachines, maakt voor de bezoekers lekkere hapjes en vertelt ook over haar deelname aan 'Heel Holland Bakt'. Maroeska is zaterdag 23 maart bij ons te gast van 13.00 tot 15.00 uur. 


Earlier Event: March 22
Bunzlau Castle en Flora Castle event
Later Event: April 5
Lekker Libanees