Automation is good, as long as you know exactly where to put the machine.
— Eliyahu Goldratt
magimix.jpg

Magimix

Waar vind je dat nog, dertig jaar garantie op een motor van een machine? Nou gewoon bij Magimix. Hun foodprocessoren zijn ongeëvenaard en al twee keer uitgeroepen tot beste koop. Het design is strak en functioneel, de bediening is eenvoudig en de handleidingen zijn duidelijk met goede instructiefoto's.

Wij verkopen van Magimix de blender, foodprocessor, mini hakker en de Cook Expert.

 
wartmann.jpg

Wartmann

Een merk dat diverse vernuftige kookapparaten in het assortiment heeft. Allereerst de mixer van Wartmann met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding in mooie kleuren. Daarnaast heeft Wartmann een goudrook apparaatje  waarmee je je diner meteen sterallure geeft en om een perfecte steak te serveren is de sous-vide staaf onmisbaar. Met sous-vide gaar je vlees, vis en gevogelte op de kerntemperatuur waardoor je een perfecte garing realiseert. 

 
bamix.jpg

Bamix

De bamix® is absoluut geen gewone mixer. Dit compacte keukenapparaat kan gezien worden als een complete keukenrobot. De bamix® is het kleinste maar meest efficiënt en veelzijdige keukenapparaat ter wereld. Dankzij de verschillende bamix® accessoires, vormt het toestel de ideale hulp voor een groot aantal taken.

IJs crushen vormt geen enkel probleem. Rauwe groenten en fruit pureer je met gemak tot een smaakvolle smoothie. De afwas word je bespaard, want je hoeft hem slechts even onder stromend water te houden en klaar is kees. Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en onderdelen die hersteld of vervangen kunnen worden, kan een bamix® nog na jaren gebruik hersteld worden.

Bamix® wordt sinds 1954 in Zwitserland gemaakt. De uitvinder wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. Bamix® vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop je jarenlang kunt rekenen. Dat is ook de reden waarom tal van chef-koks hem gebruiken. In hun keukens staat de bamix® zelden stil. Voor meer dan 12 miljoen gebruikers is bamix® een onmisbaar keukenapparaat geworden.

 
solis.jpg

Solis

SWISS MADE betekent voor Solis veel meer dan het maken van producten in eigen land. Het gaat om kwaliteit voor haar gebruikers. Iets wat als een rode draad door de productlijnen terug te vinden is. Van onderzoek en ontwikkeling tot de productie en van verkoop tot marketing, alles bij Solis is gewijd aan kwaliteit en het welzijn van de klant en dit is terug te vinden in de gebruiksvriendelijkheid van de keukenapparatuur. Solis is Zwitserse perfectie. 

Wij verkopen van Solis de citruspers, grill, blender, bordenwarmer en sous-vide gaarder.

 
smeg.jpg

Smeg

Voor Smeg dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis.   

Aandacht voor detail en design oplossingen, die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker. Door Smeg worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften.

Dit alles heeft Smeg weten te bereiken door de samenwerking met internationaal befaamde architecten. Smeg weet als geen ander hoe technologie en design met elkaar kunnen worden gecombineerd en creëert producten die zich onderscheiden, in technologie en design.

Wij verkopen van Smeg de broodrooster, waterkoker, citruspers en staafmixer.

 
moccamaster.jpg

Moccamaster

De filterkoffiemachines van Moccamaster zetten in korte (perfect afgestemde) tijd topkwaliteit koffie. Moccamasters worden met de hand gemaakt, in Nederland.

De originele Moccamaster kenmerkt zich door een vermogen van 1450 Watt, het verworven ECBC (European Coffee Brewing Centre) keurmerk en biedt 5 jaar garantie.

 
crockpot.jpg

Crockpot

Het toverpotje met stekker, dat zeer geleidelijk en secuur gerechten gaart op een relatief lage temperatuur.

In de vluchtige hedendaagse maatschappij leek geen plaats meer voor langkook-gerechten. Terwijl wereldwijd de mooiste recepten lagen te verpieteren, werd hard gewerkt aan de Crock-Pot: het antwoord op de vraag of we ooit nog pruttelgerechten op tafel mochten verwelkomen. Ja dus!

Aanbakken of overgaar koken is geen mogelijkheid. Een dag is in te delen naar behoefte, terwijl de Crock-Pot in de keuken (veilig!) doorpruttelt. 

Bij de Sauté Cookers kan de uitneembare pan ook op het fornuis gebruikt worden, om ingrediënten aan te braden, zelfs op inductie.

 
espressions.jpg

Espressions

Topkwaliteit, gebruiksgemak, design.

De toppers van Espressions zijn gemaakt om te presteren, uit passie ontwikkeld. 
Met respect voor de állermooiste ingrediënten.