The best number for a dinner party is two; myself and a dam’ good head waiter.
— Nubar Gulbenkian
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Servies

Koken is leuk maar samen aan een mooi gedekte tafel eten maakt het natuurlijk nog veel leuker. Bij Van den Hurk hebben we veel verschillende serviezen in huis van diverse merken. Fan van Bunzlau Castle of spaarder van Blond Amsterdam? Eigenzinnig genoeg voor Bitz op tafel of graag klassiek wit van Villeroy & Boch? Op zoek naar een paar bijzondere borden voor dat speciale diner van vanavond ? Kom kijken wat bij jou of de gelegenheid past.

 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Glaswerk

Een lekker glas wijn, een mooie cognac of een stoere whisky verdienen allemaal een goed glas! En wat is water toch lekker, gekoeld en geserveerd uit een mooie en functionele karaf. Wij selecteerden de beste merken en items voor elke gelegenheid.

 
Van den Hurk Eersel. Voor het échte koken.

Bestek

Goed gereedschap, dan denk je al snel aan schroevendraaiers en boormachines. Maar zeg nou zelf, welk gereedschap heb je vaak wel drie keer per dag in je hand? Bestek! Dus wat een genot om een scherp mes in handen te hebben wat moeiteloos een steak of kipfilet doorsnijdt. Enneuh.. het oog wil ook wat vinden wij bij Van den Hurk.