Irma.jpg
Als Irma het niet heeft, dan heb je het niet nodig.
— Irma

Als eigenaar van een kookwinkel heb ik natuurlijk een behoorlijk gevulde keuken met pannen in allerlei soorten en maten. Toch word ik elke keer weer blij als ik een mooi item aan mijn collectie kan toevoegen. Er is echter wel één item wat er echt uitspringt in mijn keukenlade en dat is de sauspan van Demeyere. Of ik nu heel langzaam chocolade wil smelten, een kleine hoeveelheid risotto wil maken of een simpele satésaus...het resultaat is verbluffend!

Ik ben de vierde generatie in deze winkel en natuurlijk zijn er behoorlijk wat veranderingen doorgemaakt sinds 1904. De transformatie tot kookwinkel past mij als een jas. Ik vind het heerlijk om met klanten ervaringen over koken uit te wisselen in de winkel, je blijft van elkaar leren. Het mooiste compliment kreeg ik onlangs van een klant, hij zei; "als Irma het niet heeft in de winkel, dan heb je het niet nodig!" 


henriet zw.jpg
Van fan naar medewerkster.
— Henriet

Ik was al jaren fan van de winkel en was dus helemaal blij dat ik kon aansluiten bij het team. Koken, mooie keukenspullen en kookboeken daar ben ik dol op, tijdens mijn werk ben ik nu de hele dag omringd door mijn lievelingsspullen! Het is alles wat ik ervan gehoopt had; ik leer ontzettend veel nieuwe dingen die het koken nog leuker en makkelijker maken. Tips uitwisselen met klanten of ze helpen bij het kiezen van een leuk kookkado! Één van mijn favoriete keukenspullen is mijn houten plank. Zodra er visite komt, zet ik deze op tafel om lekkere dingen op te presenteren. Lekkere hapjes, lieve mensen om je heen, genieten!


marion zw.jpg
Het meest houd ik van Scandinavisch design
— Marion

In de keuken wil je het jezelf toch graag zo makkelijk mogelijk maken? Ik houd van praktische producten die je echt werk uit handen nemen tijdens het koken. Puur design maar wel functioneel, dan kom ik toch telkens uit bij Scandinavische merken. Ik werk sinds 2008 bij Van den Hurk en naast het adviseren van klanten ben ik altijd bezig met de ‘styling’ in de winkel. Een mooie etalage en een fraaie productpresentatie maakt winkelen nou eenmaal nog leuker! 

 


britt zw.jpg
Messcherp kookplezier.
— Britt

Ik ben al een hele tijd fan van Van den Hurk. Van het loon van mijn eerste vakantiebaantje, kocht ik destijds bij Van den Hurk een lichtblauwe theepot, als cadeautje voor mijn moeder. Ik ben dan ook trots dat ik nu deel uitmaak van het team. Ook ik heb natuurlijk een favoriet in mijn keuken en dat is het koksmes van Global welke ik dagelijks gebruik. Helaas worden ook hele degelijke messen wel eens bot, dus hup, naar Van den Hurk voor een messenslijper. Eenmaal thuis vond ik het doodeng om m’n goeie mes door de slijper te halen. Wat nu als ik het verpestte?! Ik heb de gebruiksaanwijzing wel drie keer gelezen voor ik het aandurfde. Maar nu weet ik dat het eigenlijk niet mis kan gaan. Dankzij de slijper, heb ik altijd plezier van dit mes.