home.html
home.html
home.html
contact.html
27-29 OKT

Stefania kookt in Eersel, 27-29 okt

De Italiaanse Stefania komt onze winkel weer 3 dagen omtoveren tot een trattoria. Op vrijdag en zaterdag zijn er mini workshops en op zondag een Italiaanse lunch. Voor de lunch kun je kiezen of je mee wil koken of alleen mee wil eten. Klik hier voor het complete programma.


Zaterdag 28 oktober maken we er een echt Italiaans feestje van met een wijnproeverij, olie en azijn proeverij, espresso of cappuccino met een cantuccini en kans op een leuke goodiebag.


17 DEC

Bakken in een rvs Demeyere pan

Een roestvrijstalen pan heb je voor het leven maar hoe bak je er optimaal in ? Dat komt de kok van Demeyere perfect laten zien en proeven op deze zondag. Loop binnen met al je vragen en kijk het kunstje af bij hem. Daarna wil je nooit meer in een andere pan bakken.


10 DEC

Demonstratie Le Creuset

Als er één merk is wat verbonden is met koken dan is het Le Creuset.


Op deze koopzondag komt Liesbeth van 12 tot 17 uur laten zien hoe divers je een gietijzeren pan kunt gebruiken en kun je al je kookvragen over Le Creuset producten stellen natuurlijk.
18 NOV

Demonstratie vacumeren & sous vide

Op deze zaterdag loop je tussen 10 en 16 uur binnen om Sander van Solis alles te vragen over vacumeren en sous-vide garen.


Door te vacumeren blijven al je etenswaren veel langer houdbaar en zijn ze veel beter in te vriezen. Gebruik je de combinatie van vacumeren met een sous vide apparaat dan gaat er een culinaire wereld voor je open. Kom kijken en proeven.
11 NOV

Demonstratie Magimix

Overweeg je de aanschaf van een apparaat wat je een heleboel werk uit handen kan nemen? Kom kijken wat een Magimix foodprocessor voor je kan doen in de keuken.


Wil je een machine die ook nog voor je kan koken dan is de Cookexpert een fantastisch apparaat. Stoofpotten, risotto,  soepen, desserts hij draait er zijn hand niet voor om.


Monique is er van 10 uur tot 16 uur, loop binnen en kom kijken en proeven


11 NOV

Zotte Zaterdag met 7 zotte uren

Blok deze zaterdag in je agenda!!


Elk uur is er een aanbieding die je niet kunt weerstaan. Precies een uur lang en zolang de voorraad strekt.


We houden je op de hoogte...