ANDERS

Ik lees kookboeken zoals een ander een roman leest, dus ik kom altijd in de verleiding om nieuwe exemplaren aan te schaffen. Onze collectie kookboeken is dus een eigenlijk een persoonlijke collectie van boeken die ik de echt de moeite waard vind. We wisselen steeds van titels en met de jaargetijden mee.

Boeken

BOEKEN

Of het nu dit boek met de keuken van het Midden-Oosten is of een boek met Japanse ramen, wij selecteren uit elke windstreek de mooiste boeken met mooie foto’s en heerlijke recepten.

Kook eens wat anders...

SOEP

Zoveel top-koks schrijven kookboeken maar enkele steken er met kop en schouders bovenuit. De boeken van Donna Hay inspireren altijd

Inspiratie van....

KOK

Soep is van alle tijden. Dè manier om veel groenten te verstoppen voor je kids of om zelf op een snelle manier gezond te eten.

Alles in de soep

TECHNIEK

Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan ik zelf croissants, suikerbrood of brioches maken.

Basic Brood

Producten.html
Producten.html
HOMEMADE

Een heerlijk kijk- en kookboek met meer dan 110 recepten, keukens, sfeer en meer! 224 pagina's inspirerende keukens van echte levensgenieters, die heel gastvrij hun favoriete ovenrecepten met je delen. Geschikt voor alle ovens.

Agacadabra

home.html
contact.html