home.html
home.html
home.html
contact.html

MARION

“Ik heb graag mijn handen vrij”

In de keuken wil je het jezelf toch graag zo makkelijk mogelijk maken? Dus toen we onze droomkeuken lieten ontwerpen heb ik ook meteen een Kitchenaid aangeschaft.

Het is niet alleen het allermooiste wat in mijn keuken staat maar ook gewoon ontzettend praktisch. Als hij kneedt, mengt of roert heb ik gewoon mijn handen vrij voor het volgende gerecht.

Ik werk sinds 2008 bij Van den Hurk en naast het adviseren van klanten ben ik altijd bezig met de ‘styling’ in de winkel. Een mooie etalage en een fraaie productpresentatie maakt winkelen nou eenmaal nog leuker!


IRMA

“Mijn absolute favoriet”

Als eigenaar van een kookwinkel heb ik natuurlijk een behoorlijk gevulde keuken met pannen in allerlei soorten en maten.

Toch springt deze sauspan van Demeyere er voor mij echt uit. Of ik nu heel langzaam chocolade wil smelten, een kleine hoeveelheid risotto wil maken of een simpele satesaus...het resultaat is verbluffend !

Ik ben de 4e generatie in deze winkel en de winkel heeft sinds 1904 natuurlijk behoorlijk wat veranderingen doorgemaakt. De transformatie tot kookwinkel past mij als een jas. Ik vind het heerlijk om met klanten  ervaringen over koken uit te wisselen in de winkel, je blijft van elkaar leren.


“Van fan naar medewerkster”

Ik was al jaren fan van de winkel, dus ben helemaal blij dat ik me aan mag sluiten bij het team.

Koken, mooie keukenspullen en kookboeken daar ben ik dol op, tijdens mijn werk ben ik nu de hele dag omringd door mijn lievelingsspullen!

De eerste werkdagen zijn al heel goed bevallen, ik leer ontzettend veel nieuwe dingen die het koken nog leuker en makkelijker maken. Tips uitwisselen met klanten of ze helpen bij het kiezen van een leuk kookkado!

Één van mijn  favoriete keukenspullen is mijn houten plank. Zodra er visite komt, zet ik deze op tafel om lekkere dingen op te presenteren. Lekkere hapjes, lieve mensen op je heen, genieten!


HENRIET

BRITT

“Messcherp kookplezier”

Dit mes van Global gebruik ik dagelijks. Helaas worden ook hele degelijke messen wel eens bot, dus hup, naar Van den Hurk voor een messenslijper. Eenmaal thuis vond ik het doodeng om m’n goeie mes door de slijper te halen. Wat nu als ik het verpestte?! Ik heb de gebruiksaanwijzing wel drie keer gelezen voor ik het aandurfde. Maar nu weet ik dat het eigenlijk niet mis kan gaan. Dankzij de slijper, heb ik altijd plezier van dit mes.


Ik ben al een hele tijd fan van Van den Hurk. Van het loon van mijn eerste vakantiebaantje, kocht ik bij Van den Hurk een lichtblauwe theepot, als cadeautje voor mijn moeder. Ik ben dan ook heel trots dat ik het team mag komen versterken