Zijn we nou helemaal ZOT geworden?

Na een super succesvolle eerste editie gaan we op zaterdag 10 november de zeven zotte uren nog een keer herhalen.

Wat zijn de zeven zotte uren?
Elk uur (en echt alleen dat uur) hebben we een super-aanbieding. Dus kijk alvast op welk tijdstip jij bij ons je slag wil slaan.

We zijn wel streng op de zotte zaterdag. Je kunt geen artikelen reserveren en ze gaan niet meer op de klantenkaart maar in ruil daarvoor hebben jullie waanzinnig voordeel!

Wat ik wel heel jammer vind is dat ik er zelf niet bij ben op deze zaterdag. Ik ben op bezoek bij onze dochter in Hongkong. Omdat ik het natuurlijk wel heel leuk vind om te zien hoe blij jullie worden van de zotte aanbiedingen verloot ik een kookboek voor de leukste “post” op Facebook of Instagram. Vergeet ons niet te taggen.

Dus, voor mijzelf, ik zie jullie posts voorbij komen op onze tijdlijn en mijn collega’s staan voor jullie klaar op 10 november!

Irma van Diepen