Als twee 100+ bedrijven gaan samenwerken...

De Bakkerskeuken

Van den Hurk en Bakkerij van Heeswijk. Welke overeenkomsten hebben deze twee met elkaar behalve dat het beide Kempische familiebedrijven zijn met een traditie van elk meer dan honderd jaar? Passie voor mooie producten, kwaliteit hoog in het vaandel en verwennen van de klant. 

Dit smaakt naar meer. Waarom niet samen optrekken en iets organiseren? Dus koppen bij elkaar gestoken en de handen ineen geslagen. Zo is aan de dis De Bakkerskeuken ontstaan. Een tijdelijk concept binnen de winkel van Van den Hurk waar je verrast wordt door de producten van de bakker. Met een speciaal geselecteerd en ontwikkeld assortiment kunnen wij jou weer iets nieuws aanbieden. Wat dacht je van een heerlijk luchtig desembrood met olijven, tomaten, oude kaas en pijnboompitten? Of een walnotenbrood, met vijgen, chutney en gorgonzolakaas?
Wil je liever thuis nog je eigen twist geven? Ga dan voor de pizzabodem met tomaten-paprika-uien salsa en beleg deze zo rijkelijk, pittig, pikant, zoet als je zelf wilt.

Vanaf zaterdag 10 november krijgt De Bakkerskeuken by van Heeswijk tijdelijk een speciaal plekje bij Van den Hurk.

Kom je proeven?

Irma van DiepenVan den Hurk