Gevaarlijk lekkere combinatie

Wij waren ooit, lang geleden, de eerste klant van Smaakgeheimen. Miriam en ik kennen elkaar dus al een hele tijd. Onlangs presenteerde ze bij ons in de winkel de nieuwe Smaakgeheimen toppings en kreeg ik een doosje om aan onze klanten weg te geven. Omdat ik ook van cadeautjes geven houd maakte ik haar blij met een Boska Cheesebaker.

Zo kwamen we vandaag op het idee om in de Cheesebaker een camembert met de vijgen-rode port kaasdip klaar te maken en het recept hier met jullie te delen.

Wat heb je nodig:

1 camembert
Smaakgeheimen vijgen-rode port
Walnoten of pistachenoten grof gehakt
Stukjes gedroogde (of verse) vijg
Cheesebaker

Hoe maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Plaats de camembert in de Cheesebaker.
Snijd de camembert in met een mesje.
Meng 2 flinke lepels vijgen-rode port kaasdip met de nootjes en stukjes vijg.
Strijk dit uit over de camembert en plaats de Cheesebaker met het deksel erop in de oven.
Na 20 minuten haal je de Cheesebaker eruit en plaatst deze op het onderstel waar je het waxinelichtje van aangestoken hebt.
Op de borrelplank en lekker met een sneetje rustiek stokbrood of een cracker

Miriam en ik wensen je een heerlijke kaas geniet moment.

Irma van DiepenVan den Hurk