Wij zijn er klaar voor...

Wat hebben we ontzéttende lol gehad om dit idiote plan uit te voeren. Ik had al maanden geleden bedacht dat ik wel een keer een ‘lipdub’ wilde opnemen. Het kerstthema leek me dan heel geschikt en ik hoorde er ook meteen zo’n hysterisch Mariah Carey kerstnummer onder. 

Mijn broer, die ik natuurlijk in gedachten had om de hele boel te filmen, was meteen enthousiast. Alleen Mariah was niet zo’n goed idee. Stel dat het een YouTube-hit zou gaan worden, dan ging het ook skyhigh met de royalty's aan Mariah (die moet natuurlijk ook eten, dat begrijp ik). Dus kozen we een ander kerstdeuntje en dat is er eentje in de categorie ‘niet meer uit je hoofd te krijgen’.

We hebben met het hele team krom gelegen van het lachen, dus alleen daarom was het al een feestje. Ik ben ook ontzettend dankbaar dat, als je een gek idee hebt, je dus gewoon meerdere mensen enthousiast kunt krijgen en dat gekke idee dan gerealiseerd wordt.

Jullie merken het wel vaker, wij hebben het bijzonder naar ons zin met elkaar in de winkel. Dat spat in mijn ogen van dit hele project af. Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties.

Fijne voorbereiding naar Kerstmis, wij zijn er klaar voor!

Irma

Irma van DiepenVan den Hurk