Bee's wrap in de koelkast van Henriet

Bee’s wrap

Als je de Bee’s wrap in de winkel ziet liggen, vraag je jezelf misschien af; wat moet je daar mee doen?

Dat dacht ik namelijk zelf ook toen deze in de winkel binnen kwamen maar ik probeer graag nieuwe dingen uit dus de Bee’s wrap ging mee naar huis. Op de vraag; wil ik het hebben of houden (die ik mezelf regelmatig stel sinds ik bij van den Hurk werk…) kon ik deze keer nog geen antwoord geven. Ik dacht wel, het maakt een goede kans om te mogen blijven.

Mijn conclusie...ik vind het ideaal!

Het is bedoeld om etenswaren in te verpakken, als vervanging van bijvoorbeeld aluminiumfolie. Omdat je het af kunt spoelen met water ( let op wel koud water gebruik ) kun je het hergebruiken, ook milieuvriendelijk dus.

Ik gebruik het om overgebleven stukken kaas en bakboter in te verpakken zodat ik dit kan bewaren in de koelkast.

Door de warmte van je handen kun je de wrap vormen zoals je wilt, het past daardoor precies en het ziet er ook nog eens leuk uit in de koelkast! ;-)

Het heeft natuurlijk nog vele andere toepassingsmogelijkheden, die we je graag in de winkel laten zien.

Mijn zus is, net als ik dol op leuke opbergmogelijkheden dus zij krijgt er zeker van mij ééntje cadeau! 

X Henriet