Burgers met liefde <3

Ik heb voor onze vorige website al een keer een blog over onze homemade burgers geschreven. Wij zijn echt fan van het geheime ingrediënt Country Ketchup. Jemig, wat stop jij in die hamburgers? Nou onder andere dat dus maar natuurlijk is het belangrijkste ingrediënt pure liefde....

Verder gebruik ik graag lekker vlees van een goede slager. Dan gaan er natuurlijk wat lekkere dingen door maar daar kan ik niet precies de hoeveelheden voor opgeven, dat gaat bij mij altijd een beetje op gevoel.

Richtlijn voor hemelse hamburgers:

Rundgehakt of een combinatie van varkens -en rundgehakt
Ei
Paneermeel of verkruimelde beschuit
Peper, zout en nootmuskaat altijd versgemalen
Fijngehakt uitje of sjalotje
Flinke schep Country Ketchup van Stonewall Kitchen

Meng het gehakt met de specerijen,het ei, de ui en de Country Ketchup. Voeg paneermeel toe zodat het een samenhangend geheel wordt en je er makkelijk burgers van kunt maken.

Dit kan met de hand maar ik gebruik tegenwoordig zelf een hamburgerpers, dan worden je burgers veel vaster.

Als je ze even laat rusten trekken alle smaken lekker in het vlees en worden ze ook nog wat steviger.

Dan mogen ze in de pan, op de grillplaat of op de BBQ ( en doe de deksel eens op de bbq....ze worden dan veel sappiger, die burgers )

Broodje, groen erbij, favo saus erover en smullen maar.

Smakelijk....Irma