Vaderdag inspiratie

Vaderdag...wie heeft dit bedacht..?!

Het fenomeen Vaderdag is ontstaan naar het idee van Sonora Smart Dodd, die haar vader wilde eren omdat deze oud-veteraan zijn vrouw verloor tijdens het kraambed van hun jongste en daarna zijn zes kinderen alleen groot bracht.

Het duurde echter nog lang voordat het werd erkend als officiële feestdag, dit was pas in 1972. In Nederland vieren wij Vaderdag op de derde zondag van juni. Sinds 1972 wordt er dus min of meer van alle kids verwacht dat ze op deze dag even aan hun vader denken.

De meeste vaders zijn niet zo uitgesproken in hun cadeau wensen. Een bezoekje is vaak al voldoende maar een aardigheidje wordt toch stiekem best gewaardeerd. 

Loop je nu tegen dat terugkerende “wat geven we pa” aan dan moet je zeker even in de winkel binnenlopen. Wij hebben volop ideeën bij elkaar gezocht zodat jullie heel makkelijk een keuze kunnen maken. Oké, dan hebben we het dus al makkelijker gemaak én dan maken we het ook nog leuker…  Aanstaande zaterdag trakteren we op gehaktballetjes met onze heerlijke Country ketcup. 

Deze Country ketcup is tevens cadeautip nummer één, echt verslavend lekker!

Verder hebben we de heerlijke “Hagelswag”, diverse nieuwe kookboeken, een grill&chill uitvoering van de Bamix, de Uhmm box (hippe lunchbox die je voor 1 keertje vult met Engelse drop ;-) en natuurlijk nog 101 andere cadeaus. Tot binnenkort!