Groene gazpacho

Het was er vandaag echt weer voor, gazpacho! De lucht had zo'n on-Hollands blauwe kleur en de temperatuur was dusdanig dat je vanzelf ergens verkoeling ging zoeken. Britt maakte daarom vandaag groene gazpacho. Hé, maar gazpacho is toch meestal rood...dat klopt dus des te verrassender was deze uitvoering.

Onze klanten waren vandaag eensgezind in hun oordeel, LEKKER!!!
Zelf maken dus, deze heerlijk verfrissende koude soep. Britt maakte deze van komkommers uit de familie tuin, er zat zelfs een echte kromkommer bij ;-)

Britt en ik hebben dezelfde manier van koken, proeven en aanpassen naar eigen smaak dus we geven je hier de ingrediënten waar je vervolgens je eigen draai aan geeft.

Komkommer, schillen en zaadlijsten eruit halen
Knoflook, geperst
Ui snipperen
Peper
Zout
Dille
Tomatenazijn of witte balsamico

Doe alle ingrediënten in een blender en voeg ijsklontjes toe om de gazpacho ijskoud te serveren.

Fijn weekend allemaal, ik ga nu ook in de tuin genieten van dit soepje. Groeten van Irma.

 

 

 

kromkommer.jpg

Gemaakt van kromme komkommers