Italiaans weekend

Goh Irma, is dat ook niet iets voor bij jou in de winkel? Met die vraag begon mijn relatie met Stefania Balducci jaren geleden. Karen en Anne van kookwinkel K’OOK in Wormerveer hadden al een paar edities Italiaans koken met Stefania georganiseerd. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik haar leerde kennen, alsof we elkaar al járen kenden. Het gemak waarmee zij kookt, puur en alleen met goede ingrediënten, bekijk ik elke keer weer met gezonde jaloezie. Telkens als ik haar zie koken of als ik een kookles bij haar volg leer ik weer iets nieuws. Vooral die oprechte aandacht voor de ingrediënten, daar kunnen wij in Nederland nog veel van leren.

De workshops zijn bijna allemaal al vol maar misschien is er ergens nog een laatste plekje voor jou beschikbaar. Kijk even hier wat de mogelijkheden nog zijn.

Op zaterdag ontmoeten jullie vinoloog Sandra Kokx in de winkel. Zij vertelt wijnverhalen en neemt jullie mee in haar verhaal naar Italië. Italië is een wijnland bij uitstek, er worden zoveel prachtige en heerlijke wijnen gemaakt. Wil je al meer te weten komen over Sandra en de workshops die zij geeft kijk dan hier op haar website. Sandra kijkt uit naar jullie komst.

Natuurlijk vind je bij ons heel veel om ook thuis aan de slag te gaan met de opgedane Italiaanse inspiratie. Pastamachines, pastadroogrekken, pastameel, pizzameel, Italiaanse olijfolie, balsamico en nog veel meer.

Dus ook als je geen plaats hebt bij de workshop maar wel de Italiaanse sfeer wil beleven in de winkel ben je van harte welkom en zien we je graag op 25 en 26 januari in de winkel.

Ciao

Irma

“Ik vertel graag wijnverhalen, kom je luisteren?”

“Ik vertel graag wijnverhalen, kom je luisteren?”

Irma van DiepenVan den Hurk