Een kijkje achter de schermen...

Ik verbaas me regelmatig over de hoeveelheid mensen die onze etalages bekijken. Het eerste kenmerk zijn de afdrukken van neuzen en handpalmen op de ramen en deur. Leuk dat er écht letterlijk de winkel in gekeken wordt. Dichterbij kun je na sluitingstijd niet komen ;-).
Overdag en s’avonds er gaat bijna geen moment voorbij dat niet iemand zich verlekkert aan wat er allemaal in en achter de ramen staat.

De drijvende kracht achter deze prachtige presentaties is Marion. Al ruim 10 jaar is ze mijn collega en zij heeft een fantastisch oog voor combinaties.
Ik vind het leuk om de invulling van de thema’s die we bedenken voor de winkel gewoon los te laten en dit kan ook prima. Zij zoekt producten bij elkaar, knoopt touwen aan het plafond met gardes en vergietjes en laat ons elke keer weer versteld staan van het resultaat.

Ook de inspiratietafels in de winkel tovert zij elke keer weer om in plaatjes en veel van onze fans lopen regelmatig binnen om ideeën op te doen hoe je bepaalde items kunt combineren.

Fantastisch dat we zo’n privé styliste in ons midden hebben. Zo krijgen wij zelf ook weer ideeën voor onze eigen inrichting en tafelstyling.

Voel je altijd welkom om bij ons een kijkje in de winkel te nemen. Ook als je een keer niets nodig hebt maar gewoon lekker wil kijken naar de “plaatjes van Marion”!