Een kijkje achter de schermen...

Toen ik in 2006 de winkel overnam van mijn schoonouders stond ik op de drempel van een totaal nieuwe wereld. Niet alleen qua werk maar vooral qua tijdperk. Ik wandelde namelijk de digitale toekomst tegemoet. Onze website is ontstaan omdat destijds een klant ging trouwen en “online” wilde kunnen laten zien bij welke winkel hun huwelijkslijst lag en wat er op die lijst stond.

Inmiddels is internet niet meer weg te denken uit ons dagelijkse bestaan. Ook social media hebben we omarmd en daar kunnen jullie volop van meegenieten.

Britt en ik zijn de bedenkers van alle posts online waarbij de verschuiving van mijn aandeel steeds meer richting Britt gaat. Dat is heel fijn want dan houd ik meer tijd over voor andere organisatorische zaken achter de schermen.

We bedenken een thema of hangen de posts op aan een seizoen. En er komen natuurlijk voortdurend nieuwe artikelen binnen die wij heel graag aan jullie laten zien. Zo kunnen zelfs Van den Hurk fans die niet in de buurt wonen toch precies bijhouden wat er zich in onze winkel afspeelt.

Als je ons al volgt dan herken je zeker het “krijtbord” waar Britt veel posts op maakt. Hilarisch was het een tijd geleden toen ik met twee vertegenwoordigers in gesprek was en Britt met krijt in de weer was. Ze maakt dan telkens teksten of afbeeldingen op het zwarte bord, fotografeert het geheel en veegt de boel weer schoon voor het volgende “shot”. Één van de vertegenwoordigers vroeg ineens aan mij of het wel lekker ging daar bij dat bord, of Britt nu nog niet wist wat er moest komen staan… Zij dacht dat ze alles wegveegde omdat het telkens opnieuw moest. Hier hebben we flink om gelachen uiteraard.

Aan de reacties van jullie onder onze foto’s op Facebook en Instagram kunnen wij aflezen dat jullie ons werk wel kunnen waarderen. Met een flinke dosis humor of net een kwinkslag rollen we over jullie beeldschermen met heel veel moois uit onze winkel. Onze inspiratie is nog lang niet opgedroogd dus jullie kunnen nog veel meer leuks verwachten.

Met digitale groeten,

Irma

WhatsApp Image 2019-05-03 at 16.34.01.jpeg